Social media

Social media foto collage

Je wilt iets met social media maar geen idee waar te beginnen

Je bent eruit: je wilt echt iets gaan doen op social media. Enthousiast ga je aan de slag met het maken van foto’s en de eerste twee weken zit je iedere dag netjes met je mobiel in de hand een berichtje te plaatsen. Maar dan gaat je telefoon,  loopt je mailbox  vol en komt je klant net binnen. Voor je het weet is de week voorbij en heb je niets gepost. Zonde! Je wilt dat mensen je leren kennen en dat ze de volgende keer aan jou denken. Maar het bijhouden van social media is niet iets wat je er ‘even bij’ doet.

Omdat er dus stiekem veel tijd in gaat zitten en daar kan ik je bij helpen. Ik doe dat natuurlijk niet zomaar, ik wil jouw en je bedrijf eerst leren kennen. En je hoeft ook echt niet al je wachtwoorden aan mij af te staan, ik plaatst niets zonder dat jij er vanaf weet. Samen gaan we er voor zorgen dat jij gevonden wordt via Social media. Want waar zoek jij als eerste als je een nieuw product of dienst wil kopen? Juist! Op Google. En ook al zegt iedereen een hekel te hebben aan nieuwsbrieven, toch heeft iedereen favoriete merken waarvan zij op de hoogte willen blijven.

Ik maak me druk om het creatieve stuk, maak een planning en stuur deze naar je door. Alleen jij merkt dat ik jouw social media doe door de tijd die je overhoudt en de nieuwe klanten die je weten te vinden.

Waarom zou je het uitbesteden?

Hou tijd over voor de dingen waar jij goed in bent en laat mij je helpen

Waarmee kan ik je helpen?

  • Het opmaken van een flyer, folder, poster,  presentatie of jaarverslag
  • Een huisstijl voor je social media maken
  • het publiceren van je blogs 
  • Het inplannen van Social Media posts
  • Social media-accounts beheren of opzetten
  • Je helpen met je online zichtbaarheid
  • Een nieuwsbrief  maken en versturen in je eigen huisstijl