Over mij

De Happy bouwer

Ik stel me graag even aan je voor: Rianke Timmermans. Van huis uit ben ik managementassistent. Iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe voor mijn bazen in het ziekenhuis.

Waarom dan toch de Happy bouwer? Dit is elke keer een stukje pionieren. Je begint namelijk met een wit stuk papier, met niks,  regel voor regel breng je tekst, kleur, foto’s, filmpjes, linkjes aan. Met de juiste skills en tools, die je ook nog eens onder de motorkap inzet, “tover” je een goed draaiende website! Jouw website! Met alle toeters en bellen er op! Hoe blij kun je worden! Vandaar de Happy bouwer.

Niet iedereen kan en wil alles. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen dingen waar hij goed in is en waar hij minder goed in is of zelfs helemaal niet kan of verstand van heeft. Techniek heeft altijd al mijn interesse gehad. De tv of stereo aansluiten is toch echt mijn afdeling. De nieuwste telefoon uitzoeken en instellen, leuke gadgets uitproberen, apps uitproberen, je mag me bellen hoor! Na een cursus bij Weblish een opleiding tot webassistant er achteraan gedaan. 

Maar wat nu als een website niet doet wat jij wilt? Want dat doen ze namelijk best vaak. Hoe los je dat op? Tijd voor een vervolgopleiding tot Technisch virtueel assistant. In deze opleiding ben ik nog meer in de achterkant van het maken van websites gedoken; nog meer de techniek! De-hoezo-het-werkt-niet-website kan van tafel!

De Happy bouwer website bouwen

Zoals gezegd is iedereen uniek en het liefst doe je dingen waar je blij van wordt. Zo heeft iedereen wel zijn eigen gadverdamme lijstje. Zo heb je echt wel dingen in je werk waar je zelf niet blij van wordt, net zo goed als ieder ander. Maar ik weet zeker dat mijn lijstje er anders uitziet dan het jouwe. Het leuke daarvan is, dat ik zeker weet dat ik dingen van jouw gadverdamme lijstje heel erg leuk vind om te doen.

Zo vind ik het heel erg leuk om een website te maken en te onderhouden. Beginnen met een wit papier en zorgen dat er een website staat helemaal op jouw afgestemd, waar jij helemaal blij van wordt. Ook nog zo’n website waaraan jij helemaal niets hoeft doen, omdat je weet dat de website bij mij in goede handen is. De hoezo-het-werkt-niet-website is helemaal leuk! Je duikt onder de motorkap en gaat op zoek naar dat ene stukje dat toevallig net verkeerd staat. Hoe vet is het als je de website weer aan de praat krijgt! Daar word ik nou blij van.