Over mij

Ik stel me graag even aan je voor: Rianke Timmermans. Van huis uit ben ik managementassistent. Iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe voor mijn bazen in het ziekenhuis.

Waarom dan toch de Happy bouwer? Dit is elke keer een stukje pionieren. Je begint namelijk met een wit stuk papier, met niks,  regel voor regel breng je tekst, kleur, foto’s, filmpjes, linkjes aan. Met de juiste skills en tools, die je ook nog eens onder de motorkap inzet, “tover” je een goed draaiende website! Jouw website! Met alle toeters en bellen er op! Hoe blij kun je worden! Jij van het resultaat, ik van het bouwen. Vandaar de Happy bouwer.

Niet iedereen kan en wil alles. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen dingen waar hij goed in is. Ik ben altijd al geïnteresseerd  in Techniek, zoals het aansluiten van tv’s, het verkennen van de nieuwste telefoons, leuke gadgets en  apps uitproberen, je mag me bellen hoor! Na het volgen van een cursus bij Weblish besloot ik ook de opleiding tot webassistant te volgen. 

Maar wat nu als een website niet doet wat jij wilt? Want dat doen ze namelijk best vaak. Hoe los je dat op? Daarom ben ik verder gegaan met de opleiding tot Technisch virtueel assistant, waarbij ik dieper ben ingegaan op de technische kanten van het maken van websites. De-hoezo-het-werkt-niet-website kan van tafel! 

De Happy bouwer website bouwen

Iedereen uniek en je doet het liefst dingen waar je blij van wordt. Zo heeft iedereen wel zijn eigen gadverdamme lijstje, maar ik weet zeker dat mijn lijstje er anders uitziet dan het jouwe. Het leuke daarvan is, dat ik zeker weet dat ik dingen die op jouw gadverdamme lijstje staan, ik juist heel graag doe. 

Zo vind ik het heel erg leuk om een website te maken en te onderhouden. Ik vind het geweldig om vanaf een lege pagina te beginnen en een website te bouwen die jouw verhaal vertelt en waar jij blij van wordt. En jij weet dat je je verder geen zorgen hoeft te maken over de website, omdat je weet dat deze bij mij in goede handen is.

De hoezo-het-werkt-niet-website is voor mij ook een uitdaging waar ik blij van word. Hoe vet is het als je de website weer soepel laat draaien. Daar word ik nou blij van.